Automate your Marketing
with Womplify




 
Mummy, Daddy n Baby Nuryn

By: Fariza Rasyid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Aug-2008 06:22 Email | Share | | Bookmark
Happy Belated 2nd Birthday to Nuryn Insyira

Untie Boob n Makdek n Awish (berinai)
Makdek n Untie Boob (Nikah)
Us together
Hi sayang Mummy.. sorry sangat mummy tak sempat nak update pasal Nuryn sejak kebelakangan ni.. Sibuk sgt mummy ni kan.. actually birthday Nuryn last 21 July tu kita semua sibuk ngan preparation untie Boob kawin kan.. dah lah susah nk jumpa untie Boob. so, bila dia balik M'sia nk kawin, semua perhatian tertumpu kat dia..

Tapi, we had fun during the wedding kan.. melaram sakan anak mummy sorang ni.. walaupun takut2 ngan tok teh.. tapi we go all the way kan... ni ade few gmbr nuryn during the wedding...

comel sgt
with Mummy n Daddy


Tuesday, 27-May-2008 13:11 Email | Share | | Bookmark
Latest Development - Siti Nuryn Insyira Abd Rasyid

Salam Sayang to all.. Lama betul Mummy tak update kisah si Nuryn comel ni.. Alasan nye.. erhm.. byk kerja sgt sayang.. makin lama kerja, makin byk tanggungjawab.. tak pe.. rezeki tu..

Nuryn Insyira - Cahaya Kegembiraan Mummy and Daddy.. makin lama makin pandai bercakap.. antaranya.. kalau dah siap nk jalan.. Nuryn akan ckp.. jom.. iyap.. (jom siap) and panggil Daddy (walaupun bunyinye Diddy) and tunjuk ke luar.. tak bole siapkan Nuryn dulu.. sbb nnt Mummy tak sempat siap dah suh naik kereta..

Kalau ckp kat phone pun dah pandai.. Nenek selalu out-station, kalau nmpk telepon, suh Mummy tepon Nenek.. konon nk ckp la .. Plg byk ckp pun, Nuryn akan panggil Nenek.. nenek.. tu je. pastu mula la sembang ngan guna bahasa jerman.. tak tau la ape yg disembangkan..

Makan and minum tak kira sekarang ni.. ape yg org makan semua Nuryn nak.. tapi kengkadang bila dah bg.. kata na nak lak.. (kira tak nak la tu..).. tp mula nganga... erhm.. last skali.. masuk gak la mknn tu dlm mulut...

Dah pandai ajak bermain.. esp block and puzzle.. kalau teddy bear tak berapa suka. suka mainan yg bole dismentle2 punya and ade bunyi...

Dah pandai lompat setempat.. sambil mulut ckp ompat...skrg ni ape saje yg dibuat Nuryn akan sebut.. kalau tak sampai amek benda tinggi.. Nuryn sebut tak ampai yah..(kiranya tak sampai la).. setiap perkataan yg disebut ade perkataan ah.. kat belakang..comel sgt...

Skrg ni tiap kali nk tido, nk peluk bolster lak.. dulu tak pandai pun. sejak akhir2 ni je.. kalau tak de bolster tak mau tido.. tido lak nk tido dulu kat bwh dpn tv..dah lena baru Mummy bwk naik tido kat atas.. kengkadang mmy tertido dulu.. hehehhe then kalau dh bwk naik atas.. bila Nuryn terjaga tengah malam, Nuryn ajak lak Mummy tido bwh balik.. kengkadang 3,4 kali Nuryn ajak.. so, ikutkan je la.. kalau tak ikutkan nnt tak nak tido lak.. tak pe la.. anything for you sayang.. cuma hopefully bila dah besar sikit tak la buat cam tu ye..

erhm. tak tau la nk tulis ape lagi.. everyday ade je benda yg baru Nuryn explore.. but one thing for sure, Daddy n Mummy luvs u so much.. nothing in the world can replace u in our heart. Big hug and kiss to you.. Muah2...

Time ni kat Zoo Negara

Kat umh Zura (Petronas) time dia tunang...




Thursday, 13-Mar-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark
Latest Development of Nuryn Insyira

Nuryn skrg ni dah pandai cakap.. Atuk, Nenek, Mummy, Daddy, Mak.. antara perkataan yg mmg expert la Nuryn ckp skrg.. Skrg ni tgh latih Nuryn ajak semua makan. Selalunye Nuryn akan ckp. "Nek..mam" or "Atok..mam".. comel sgt.. kalau Mummy balik, Nuryn tunggu dpn pintu and sebut "Mie!" kiranye cam panggil mummy la tu.. sejuk hati bila dgr.. ilang segala letih2 kat tempat kerja...

Pandai memilih channel tv.. hari2 nak tgk Tom tom bak. siap buat aksi lagi... kalau tak tukar channel astro ceria.. marah2 lak.. hehehhe.. tak lama lagi kena beli second and decoder la plak..

Makan nak sendiri.. Mummy sediakan mknn dlm mangkuk and letak sudu/garfu, Nuryn akan usaha makan sendiri..

Erhm.. tak tau la nk update ape lagi,, yg penting nye skrg ni Nuryn makin sihat..dah jarang sakit (demam/selsema/batuk).. mmg penyeri hidup Mummy and Daddy...


Wednesday, 20-Feb-2008 10:38 Email | Share | | Bookmark
Gambar Nuryn bertudung....

Senyum Leweh
Comel ke?
 
Ni gmbr Nuryn bertudung.. Ari tu nenek belikan kat Terengganu kot.. lupa la Mummy....


-My fav-


Wednesday, 20-Feb-2008 10:13 Email | Share | | Bookmark
Aquaria Trip

With Mummy
Nampak tak ikan jaws tu?
Besarnye gigi jaws..
View all 13 photos...
Ni gmbr lama.. masa cuti new year 2008.. Mummy, Nenek and Mak Dek bawak Nuryn jalan2 kat Aquaria KLCC.. pastu kasut ilang sebelah.. kena la beli kasut baru kat KLCC..


-With Nenek n Mummy-


-With Mummy-


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net